Ezen az oldalon megtalálod a Holoszoba VR kitelepülés eszközeit, illetve a rendezvények legkedveltebb VR játékait, alkalmazásait.

Rendezvényi VR eszközök

Oculus Rift.

Az Oculus Rift CV1 volt a forgalmazott legelső VR szemüveg, ez rögtön a top-ra juttatta és azóta is megállja a helyét.

Az Oculus története 2012-ben kezdődött, amikor az eredeti fejlesztője gyűjteni kezdett a gyártására a Kickstarteren. Össze is gyűlt 2,5 millió dollár. Végül a Facebook Inc. felvásárolta a fejlesztő céget 2014. márciusában.

Jónéhány fejlesztői változat jelent meg az évek során, míg eljutottunk a végleges kereskedelmi a változatig, a CV1-ig, amely 2016. áprilisa óta vásárolható meg. Hozzá kell tennünk, hogy Magyarországon hivatalosan még mindig nem elérhető, csak külföldi forrásokból beszerzett példányok tűnnek fel kereskedelmi forgalomban nagyon drágán.

HTC VIVE.

Kétségtelen, hogy bár az Oculus Rift volt a piacon az első VR headset, a HTC Vive kontrollerei és kézkövetése megelőzte Zuckerberg csapatát.

Ezért is van, hogy a Vive nagyon gyorsan elterjedt, rengeteg játék és alkalmazás jelent meg rá a Steam VR-ban.

Pillanatnyilag abszolút a csúcson helyezkedik el VR kategóriában, Az Oculus CV1- verzióval kézenfogva.

Playstation VR.

A PS 4-hez tartozó VR szemüveg felüdülés volt a felhasználóknak, hiszen harmadannyiba kerül a technológia, mint bármelyik PC igényes headset.

Külsőleg egyébként egy jól összerakott, igényes konstrukció, bárhol megállja a helyét.

Bár a teljesítményen és látványon is megmutatkozik az árkülönbség, a Playstation VR-t kiegészítésnek szívesen ajánljuk rendezvényekre, de semmiképp sem önálló VR programként.

Drón repülés  + VR.

Első sorban kültéri rendezvényekre ajánljuk. A csomagban viszünk egy csúcstechnológiás drónt, amit közvetlenül csatlakoztatunk TÖBB VR szemüveghez.

Így a “játékos” egy ÉLŐ VR REPÜLÉST kap, míg teljes biztonságban van a rendezvényen. Ezt hasonlóan kell elképzelni, mint egy helikopteres sétarepülést.

A drónhoz több akkumulátort viszünk, így akár több órás használatot tudunk biztosítani, sőt, igény esetén a repülésről felvételt is készítünk.

A drónreptetéshez külön engedélyek szükségesek, ezért elérhetőségéről érdemes telefonon érdeklődni! A Drón VR repülésről készült cikkünket itt találod.

Holofedélzet Drón + VR

KATVR platform.

Megszűnik minden határ a VR-ban.

A KATVR-ral sétálhatunk, ugorhatunk, guggolhatunk, futhatunk egy-egy virtuális valóság játékon belül. A jövő itt van. Mától nem kell egy helyben állnunk játék közben, nem csak pár négyzetméteren mozoghatunk, hanem játszhatunk teljes spektrumban. Nincs több játékon belüli teleportációs megoldás, mozgás van. És ez a virtuális valóságban egyenlő a teljes szabadsággal.

A platform megteremti számunkra azt az érzést, amit eddig csak filmekből ismerhettünk, de nem volt hozzá szerencsénk. Így ezzel az eszközzel átlépjük az eddig ismert határokat a virtuális valóságban. 

A KATVR-ról készült cikkünket itt éred el!

Holofedélzet - KatVR VR Treadmill platform

ICAROS VR repülés.

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja.

A játékot teljesen a saját testsúly egyensúlyozásával lehet irányítani. Minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális edzés élmény! A játék és az ICAROS nehézségi foka állítható, így a kezdők is könnyen sikerélményeket érhetnek el, és a tapasztaltabb pilóták is tudnak folyamatosan fejlődni. Kifejezetten ajánljuk innovatív és magas minőségű megjelenésekre, promóciókra.

Bővebb információt itt olvashatunk.

Holofedélzet - ICAROS VR repülés

Jedi Challenges AR.

A Lenovo különálló AR, tehát kiterjetsztett valóság szemüvege és játéka a Jedi Challenges, jó kiegészítő lehet egy rendezvényen egy egyébként csúcskategóriás VR élmény mellé.

Az eszközön egyetlen játékot lehet játszani, viszont abban lézerkarddal harcolhatunk kedvenc Star Wars gonoszaink ellen. Gyűjtői minőségű lézerkardot használhatunk kontrollerként és maga a szemüveg is teljesen beleillik a Star Wars világába.

Telefonnal működik, így kis helyen elfér, nincs szükség kivetítésre, TV-re, viszont önálló programként nem ajánljuk, maximum kiegészítésként, arra viszont tökéletes. Bővebb információ a Jedi AR szemüvegről itt.

Holofedélzet - Jedi Challenges AR

Holoszoba számítógépek.

Az Oculus és HTC szemüvegeknek van egy minimum rendszerigénye, és hogy megfelelően tudjunk futtatni és megjeleníteni VR játékokat, ahhoz erős számítógép konfigurációra van szükség!

Ezért időt és pénzt nem sajnálva olyan gépeket raktunk össze, amik álmukból felébresztve is elbírnak mindent, ami VR.

Amennyiben a rendezvényre nem VR kompatibilis számítógépet keresel, hanem mondjuk egyszerűbb FPS vagy stratégiai játékokat szeretnél kitelepíteni, szintén tudunk ajánlatot tenni akár 10 számítógépre is!

Retro videójátékok.

A Holoszoba rendezvényi kitelepülés szolgáltatása a játékok és konzolok legelső generációjától a jelenlegi csúcstechnológiáig terjed.

Így a két véglet a retro konzol és a VR. Retro konzolokat 5-ös csomagban tudunk ajánlani bármilyen rendezvényre. A közönség megtalálja benne a régi szép időket és újra fiatalnak érezheti magát. Természetesen monitorokkal és felügyelettel együtt vállaljuk az összes eszköz kitelepítését.

A konzolhoz közel 500 játék tartozik, mindenki megtalálja köztük azt, ami szimpatikus, illetve amire emlékszik régről és újra átélné az izgalmakat.

Holoszoba Retro videójáték konzol

Karaoke szett.

Igen. Mióta létezik karaoke, népszerű is. Ez az a program, ami segít összehozni az embereket, hisz együtt nevetnek, együtt énekelnek önfeledten.

A csomagban ajánlunk egy számítógépet, egy nagy TV-t kivetítésre, hozzá pedig 2 vezeték nélküli mikrofont és hangfalakat.

Kérésre elküldjük az alap listánkat, de egyedi zeneigényeket is ki tudunk elégíteni.
Természetesen helyszíni kiszállással, összeszereléssel, animátorral / technikai segítséggel együtt. Lépj be, kapcsolj ki!

Holofedélzet - PS4 karaoke

Tovább az ajánlatkéréshez

Legnépszerűbb rendezvényi VR programok

Rövid bemutató videók megtekintéséhez kattints a VR játék képére

Beat Saber

Kortalan játék

2018 eddigi legjobb VR játéka, minden rendezvény állandó létjogosultja!

Oculus Dreamdeck

Rövidfilm, videó

Látványos szimulált világok teljes betekintéssel, 360 fokos rövid videókkal.

Google Tilt Brush

3 dimenziós rajzolás

Kreatív festés és rajzolás a virtuális valóságban, 3D-ben.

Serious Sam VR

Igazi golyózápor

Felnőttek kedvenc VR játéka. Nincs kegyelem, nincs visszavonulás. Ez komoly tűzharc.

NVidia VR Funhouse

Kicsiknek és nagyoknak

Vidámparki VR környezet különböző versenyekkel. Kiváló szórakozás kicsiknek és nagyoknak is.

Project cars

Autóverseny

A leggyorsabb autók, a legizgalmasabb versenyek a virtuális valóságban.

Climb

Kis extrém sport

VR hegymászás, ahol mindkét kezedre szükség van, hogy le ne ess!

EVE Valkyre

Vadászpilóta az űrben

Igazi űrcsata egy egyszemélyes vadászgépben.

Space Pirate Trainer

Űrkalózképző

Egy platformon állva kell a robotok lövéseit kikerülve lelövöldözni őket egy lézerstukkerral.

Robo Recall

Termék visszahívás

Megvadult robotokat kell elintézni. Mozgalmas és szórakoztató!

Dead and buried

Párbajra fel

Western világ kis utcai és kocsmai lövöldözéssel.

Google Earth VR

Föld körüli VR utazás

Körberepülhetjük a bolygót teljes perspektívában.

Ez még nem minden!

Ez a lista a rendezvényeken legkedveltebb VR játékokból áll, de nagyon sok programunk van még ezen az oldalon.

Játékok külön kérésre

Akármelyik? Hogyan?

Nem gond!

Ha van egy játék vagy alkalmazás, amit feltétlenül szeretnél a rendezvényre (mert mondjuk beleillik a témájába) és nem találtad az oldalunkon, a rendezvényre beszerezzük plusz költség nélkül!

360 Videók

Hullámvasút?

Megoldjuk!

Képesek vagyunk minden 360 fokos videót megjeleníteni VR-ban. Legyen szó a Ti saját felvételetekről, Youtube hullámvasútról, búvárkodásról, vagy a Walking Dead VR rövidfilmjéről, menni fog!

Gyerekprogramok

Külön a kicsiknek!

Természetesen!

Voltunk már céges családi napokon, ahol rengeteg volt a gyerek. Külön videókkal, barátságos játékokkal készülünk, amiket gyerekek is használhatnak és a szüleiknek sem fog fájni a feje.

Versenyek és kihívások

Rendezvényen is!

Minden korosztálynak!

Kérésre tudunk választani és vinni olyan játékokat, amikben versenyeztethetjük a játékosokat, a rendezvény résztvevőit. Külön egyeztetést igényel, de a résztvevők nagyon szokták szeretni!

Multiplayer

Tehát egyszerre többen!

2-en vagy 4-en ugyanazt!

Kérésre tudunk vinni külön infrastruktúrát többszemélyes VR játékokhoz. Tehát 2-en vagy akár 4-en is játszhatják együtt ugyanazt a játékot VR-ban.

Lépj velünk kapcsolatba, kérj egyedi árajánlatot!

Nincs két ugyanolyan rendezvény, minden esetben egyedi ajánlatot készítünk az igényeiteknek megfelelően.

Itt tudod kitölteni az árajánlat kérő űrlapot:

Tovább az ajánlatkéréshez

Holoszoba VR & Gamer Tech kölcsönzés

Keress minket bizalommal!

Kövess minket!