Ahogy a Ready Player One-ban is láttad!

Nincsenek határok többé a virtuális valóságban.

Holofedélzet - KatVR platform

Úgy indul, hogy teljes közelségből mutat a téged a kamera, majd el kezd távolodni tőled és fokozatosan megnyílik előtted, alattad, feletted, és mögötted is a virtuális tér…

Szeretnél igazán egyedi programot a következő rendezvényedre? Jó programot keresel egy céges bulira? Elkápráztatnád az üzleti partnereidet?

Rendeld meg a teljes VR élményt nyújtó KAT VR programunkat és hagyd, hogy beszippantson mindenkit egy másik világ.

Tovább az ajánlatkéréshez

A KAT VR nem csak arról szól, hogy körbenézhetsz 360 fokban minden irányban a renderelt térben, hanem körbe is sétálhatsz benne szabadon.

Láttad a Ready Player One című filmet? A virtuális világban úgy élnek, mozognak, látnak körülöttük mindent, mintha csak a valódi világban lennének, de karaktereik bőrébe bújva, amikor felveszik a VR headsetet. Nem is olyan Sci-Fi ez már. Ezt velünk akár ki is próbálhatod.

A VR technológia egyik nagy problémája, hogy az emberi agy nem tud mit kezdeni azzal, hogy egy helyben ülsz, a szemed mégis azt az információt küldi az agyadnak, hogy helyváltoztató mozgást végzel, ettől az agy összezavarodik, úgy érzékeli, mintha megmérgeztek volna, amelyre szédüléssel, hányingerrel reagál.

Régóta keresik a megoldást erre a problémára, mert legyen bármilyen jó minőségű a VR szemüveg, amelyben elmerülsz a virtuális világban, sajnos ez a tengeribetegséghez hasonló tünet valamennyire mindig megmarad. Van, akinél kevésbé, van, akinél erősebben jelentkezik.

A VR játékokban ezért azt a megoldást alkalmazzák, hogy sosem kell gyalogolnod, futnod vagy más helyváltoztatást végezned. Ha el kell jutnod egy másik helyre, egyszerűen odateleportálódsz.

Ez azonban csak egy félmegoldás, mely kompromisszumokra kényszerít a technológia adottságainak teljes kihasználásában.

Az igazi megoldás abban látszik, ha egy futópad szerű szerkezetben állva és rögzítve együtt mozogsz a kamerával.

Ezek a VR Treadmillek eleinte nagy, térigényes szerkezetek voltak. A KAT VR viszont már egy kompaktabb szerkezet.

Egy csészealakú alapzatból áll – a futópad, amelyben nem szalagok futnak, hanem a tapadásmentes felülete adja a könnyű haladás lehetőségét. Az alapzathoz csatlakozik egy flexibilis állvány, amelyre rögzíted magad. Az állvány körbe tud forogni az alapzat mentén és enged leguggolni, felugrani biztonságosan anélkül, hogy eleshetnél, vagy beleütközhetnél bármibe.

Csak felrakod a VR sisakot, becsatolod magad és máris tied a teljes szabadság a virtuális térben.

Képzeld el, hogy bejárhatod a világ legszebb tájait anélkül, hogy el kellene utaznod, hogy osztoznod kellene más turistákkal a látványban. Megmászhatsz több ezer méter hegyeket minden nehézség nélkül. Vagy akár az űrt is meghódíthatod űrhajó nélkül. De ha jobban szeretnéd, megküzdhetsz egy csapat zombival, akik a világunkat fenyegetik. Nem ez a tökéletes program egy céges buliban, egy céges napon vagy akár egy partnertalálkozó hangulatának oldására?

Tovább az ajánlatkéréshez
Holofedélzet - KatVR VR Treadmill platform

Érdekesen hangzik?

Rendeld meg a következő rendezvényedre. Kérj árajánlatot itt.

Hogyan bérelhetsz KAT VR-t?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, adj meg minél több információt a rendezvényedről és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy közösen kialakítsuk a legmegfelelőbb VR Treadmilles élményprogramot.

Ha szeretnéd egy időben minél több vendéged szórakoztatni, bérelhetsz drónos VR programot vagy bármelyik VR szemüveges csomagunkat.

Oculus Rift, HTC Vive, Playstation VR, Star Wars Jedi Challanges, Icaros VR repülés, gamer számítógépek, retró játékok és karaoke szett is a rendelkezésre áll, így igazán változatos programokkal kötheted le az akár többszász fős rendezvényed résztvevőit. A játékok és élményvideók között mindenki talál kedvére való szórakozást így garantáltan mindenki jól fogja érezni magát. Rendezvényi eszközeinket itt tudod megtekinteni.

A rendezvényre minden eszközt mi viszünk, neked csak a szükséges területet kell biztosítanod.

A rendezvény napján animátoraink mindent a helyszínre szállítanak, felépítenek és gondoskodnak róla, hogy a vendégeid a legteljesebb élményt kapják, hogy mindenki úgy menjen haza – Igen, ez király volt!

Több információra van szükséged? Keress minket bizalommal és minden kérdésedre választ adunk!

Tovább az ajánlatkéréshez

Holoszoba VR & Gamer Tech kölcsönzés

Keress minket bizalommal!

Kövess minket!