Mi az a HOLODESK?

A HOLODESK egy tökéletesen XXI. századi igények szerint megalkotott bemutató eszköz. Azért terveztük hogy a VR adta lehetőségeket kihasználva, élménnyé alakítsuk a bemutatóidat.

 

Holofedélzet - Holodesk VR bemutató pult


Lényegében egy egyedi tervezésű bemutató pult, amin 2 db vezeték nélküli Oculus virtuális valóság szemüveg kapott helyet. Egy a pultba beépített tabletről különböző 360 fokos fényképeket, videókat indíthatsz el a VR headseteken. A VR szemüveg viselője a fejét forgatva a lejátszott kép vagy videó úgy fordul, mintha azt szabad szemmel nézné, ezáltal a valóság illúzióját keltve.

A két szemüveg szinkronban működik, így akár két ember is tudja egyszerre nézni ugyanazt a képet. Az előre telepített VR anyagokat valós időben állíthatod a tableten. Rendkívül egyszerűen kezelhető.

A pultban elhelyezünk egy TV-t is, amin további reklám anyagokat játszhatsz le függetlenül a VR headseten megjelenő tartalmaktól.

HoloDesk weboldala

Holofedélzet - Holodesk VR bemutató pultA HOLODESK pultban kialakítottunk egy tárolóhelyet, ahol elhelyezheted a marketing anyagaidat, a dokumentációkat, így azok mindig kéznél lesznek és a pult által elfoglalt tér nagysága is csökken.

HOLODESK megtervezése során az volt a célunk, hogy ne csak egy egyszerű állványt, hanem egy igazi, multifunkciós bemutató eszközt hozzunk létre. Fontos volt számunkra, hogy a könnyed, letisztult dizájnt, minőségi szerkezettel és kényelmes kialakítással ötvözzük. Végül az elkészült pultot felszereltük a létező legmodernebb technikával, hogy a lehető legjobb élményt tudja biztosítani.

A HOLODESK teljes mértékben személyre szabható.

Minden pult egyedileg készül, hogy bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedjen. A célunk, hogy egy kompromisszummentes, tökéletes bemutató eszközt biztosítsunk neked és ennek érdekében meg is teszünk mindent. Megtervezzük és legyártjuk a rendelkezésre álló hely, már meglévő arculat és az egyéni elképzeléseid szerint. Akár teljesen egyedi kivitelezésben is.

Hogyan működik?

Kinek ajánljuk a HOLODESK-et?

A HOLODESK-et nem egy bizonyos közönség számára terveztük, egyetlen konkrét feladata, hogy segítségével a legtökéletesebb élményt adhassuk át. Innentől már csak a képzeleted szabhat határt, hogy mire szeretnéd használni.

A XXI. században az embereket leginkább az újdonság érdekli. Ezt már tapasztaljuk egy ideje. Egy múzeumi kiállításnál különösen igaz, hogy az információt a modern elvárásoknak és szemléletnek megfelelően kell átadnia. A HOLODESK segítségével szinte minden témában tudsz VR tartalmat megjeleníteni, legyen az középkori városnézés, séta a dinoszauruszokkal vagy akár űrrepülés. Mindezt 360 fokos VR videók és képek segítségével, mintha csak ott lennének a látogatóid. Csak a fantázia szabhat határt annak, miket jeleníthetsz meg az adott kiállításhoz kapcsolódóan.

Holofedélzet - Holodesk VR bemutató pultIngatlan közvetítéssel foglalkozol? HOLODESK segítségével az érdeklődőid már nulladik lépésként bejárhatják az ingatlant. Ehhez csak annyi kell, hogy készüljenek 360 fokos felvételek. Ezáltal rendkívül leegyszerűsíti, lerövidíti az ingatlan vásárlás vagy kiadás folyamatát, illetve a megtekintést, hiszen bejárható lesz minden pont úgy, mintha ott lenne a helyszínen.

A HOLODESK segítségével időt és pénzt is spórolhatsz, hiszen a VR bejárás után csak azok az érdeklődők szeretnék majd személyesen is megtekinteni az ingatlant, akik komoly bérleti vagy vásárlási szándékkal rendelkeznek.

Az utazás egy hatalmas élmény és nincs is annál jobb megoldás ahhoz, hogy egy élményt adhassunk el, mint hogy ízelítőt adunk belőle. A HOLODESK segítségével az utasod az irodádból azonnal a világ másik oldalára kerülhet. Felejtsd el a plakátokat, szórólapokat, prospektusokat! Az előre elkészített 360 fokos, VR videók és képek garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb utazást.

Holofedélzet - Holodesk VR bemutató pultMit kapsz tőlünk a HOLODESK-kel?

Teljeskörű szolgáltatási csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy az elsőtől az utolsó lépésig mindenben a segítségedre lehessünk. Minden szükséges eszközzel, képzett és tapasztalt csapattal rendelkezünk, hogy minden tökéletesen az elképzeléseid szerint történjen.

A HOLODESK pulton a következőket helyezzük el:

  • 2 db Oculus vezeték nélküli VR headset a 360 fokos VR videók vagy képek megjelenítéséhez
  • 1 db 8” / 10” Tablet a VR tartalmak lejátszásához, kezeléséhez
  • 1 db 70 cm átmérőjű TV, amelyen további reklám tartalmakat jeleníthetsz meg.
  • + 1 db pendrive-ot, amelyen a lejátszandó tartalmak kerülnek tárolásra.

A pultot a céged arculatának és a rendelkezésedre álló helynek megfelelően, egyedileg tervezzük meg. Az elkészült pultot kiszállítjuk, beszereljük és rendszeresen karbantartjuk, így semmilyen teendőd sem lesz vele.

Akár egyetlen alkalomra is igénybe veheted. Minden felhasználási módra nyitottak vagyunk, nincs mennyiségi vagy időbeni korlát. Az egyedi elképzeléseid megvalósításához minden segítséget megadunk.

Érdekesen hangzik? Vannak ötleteid a HOLODESK alkalmazására? Fordulj hozzánk bizalommal! Közösen megtaláljuk és kialakítjuk a legjobb megoldás csomagot, hogy egy új szintre helyezzük a bemutatóidat, értékesítésedet.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, látogass el weboldalunkra itt:

Tovább a HoloDesk weboldalára

Mi az a HOLODESK?

Holoszoba VR & Gamer Tech kölcsönzés

Keress minket bizalommal!

Kövess minket!