Drón-VR repülés, egyszerre több VR szemüveggel 

Szeretnéd egy igazán ütős programmal feldobni a következő céges rendezvényedet? Ismerd meg Drón VR élmény szolgáltatásunkat, amely bármely szabadtéri rendezvény kiemelt eseménye lehet.

Holofedélzet Drón + VR

Képzeld el, hogy szabadon repülsz a Duna felett vagy a Budai-hegyekben, és ha valami megtetszik, oda leereszkedsz és közelebbről megszemléled, majd tovább repülsz – mindezt repülőgép és bonyolult irányító kontrollerek nélkül, olyan szabadon, mint egy madár. Ráadásul teljes biztonságban, annak esélye nélkül, hogy leesnél vagy bárhogy megsérülnél. És ehhez még csak fel sem kell állnod a székedből. Érdekesen hangzik? Próbáld ki személyesen!

Rendelj drónt VR szemüveggel a legközelebbi céges vagy családi rendezvényedre!

Tovább az ajánlatkéréshez

Animátorunk a környék fölött repteti a drónt, míg Te és a rendezvény többi résztvevője VR szemüvegeken keresztül nézhetik élőben a drón kameraképét. Az élmény leírhatatlan, mintha te magad is ott repülnél a drónnal és onnan csodálnád a látványt. Mint egy helikopteres sétarepülés.

A drónos VR programunk jó lehetőség arra is, hogy bemutathasd a rendezvényed résztvevőinek a helyszínt, bejárhatják a levegőből a székházatokat, a telephelyeteket, a birtokot anélkül, hogy el kellene mozdulni az esemény helyszínéről. A VR technológia segítségével nem egyszerűen csak láthatod a drón kamerájának képét, hanem úgy érezheted, hogy ott vagy te is a drónnal, a látótered szinte teljesen a kamerakép tölti ki.

Van egy új projekt helyszíned, amit különleges módon szeretnél megmutatni? A rendezvényed egy különlegesen szép környezetben kerül megrendezésre? Vagy egyszerűen csak rendkívüli élményekkel szeretnéd elkápráztatni a vendégeidet?

Válaszd a drón bérlést VR szemüveggel és tedd felejthetetlenné a bemutatót.

Tovább az ajánlatkéréshez

Holofedélzet Drón + VRMilyen drónt bérelhetsz? Azaz milyen drónt viszünk Neked a rendezvényre?

Az eseményre DJI Mavick Pro drónnal érkezünk, ami elképesztő felvételeket tud készíteni anélkül, hogy túl közel kellene repülni a témához, köszönhetően a digitális zoomnak. A 12,4 MP-s kamera gyönyörű 24 mm-es nagylátószögű vagy 48 mm-es szűkebb perspektívájú fotókat készít. Az élőképeket 1080 p-ben továbbítja akár 7 km távolságból. A drón egy töltéssel maximum 27 percet képes repülni, de több drón akkumulátort és töltőt is viszünk a helyszínre. A DJI Mavic Pro akár 65 km/h-s sebességre is képes megfelelő időjárási körülmények között.

Holofedélzet Drón + VRA DJI Mavick Pro kompatibilis a DJI Goggles-szel, amely a VR élményt nyújtja.

A VR headsetet kifejezetten drónozáshoz fejlesztették ki. A két 5 inches, 1980*1080 px-es lencse 85 fokos látószög elérését teszi lehetővé szemenként. A fejpántok úgy lettek kialakítva, hogy elosszák a headset fejre irányuló terhelését és akár órákig is kényelmesen viselhető legyen. Szemüvegesek is használhatják. A képernyők felhajthatók, így a valós világ figyelésére is lehetőség van.

A DJI drónok intelligens Fix-Wing módú repülését alkalmazva valósághű repülési élményben lehet részünk.

Tovább az ajánlatkéréshez

Kinek ajánljuk a drón bérlést?

Legyen szó kis, pár fős vagy nagy, több száz fős rendezvényről, a drónbérlés VR szemüveggel sokoldalúan felhasználható szórakoztatási vagy bemutató céllal is. Céges rendezvényeken, partner találkozókon, családi eseményeken különleges szórakozási élményt nyújt a környező táj bejárása egy drónnal.

Akár üzleti célok támogatására is felhasználható, hiszen egyedi módon mutatható be vele a projekt helyszín, az eladásra vagy bérbeadásra kínált ingatlan vagy telek. A digitális zoomnak köszönhetően egyes részletek közelről is megmutathatók úgy, hogy a vendégeknek ki sem kell mozdulniuk a tárgyalóteremből.

Hogyan zajlik a drónbérlés?

Ha megrendeled a drónbérlés programot, felvesszük veled a kapcsolatot és a rendezvényedhez, igényeidhez legmegfelelőbb programot állítjuk össze neked.

A drón reptetéséhez csak szabad területre / légtérre van szükség. Szabadtéren a környező táj egy drónból szemlélve mindig érdekes, de elég nagy épület, például egy gyár vagy csarnok esetén beltéren is megvalósítható a drón VR repülés.

Holofedélzet Drón + VRA drónt a kezelésére kiképzett animátorunk repteti és irányítja az előre egyeztetett program szerint.

A drónbérléshez szükséges minden eszközt mi biztosítjuk, neked csak a megfelelő helyszínről kell gondoskodnod.

Egy drónhoz egyszerre 4 DJI Goggles headsetet lehet csatlakoztatni, így akár 4 fő is részt vehet egyidejűleg a programon, míg mások egy nagy TV-n nézhetik ugyanazt a képet.

Ha szeretnéd felejthetetlenné tenni a következő rendezvényedet vagy egy igazán hatásos bemutatót rendezni üzleti partnereidnek, rendelj drónbérlést VR szemüveggel.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Több információra van szükséged?

Keress minket bizalommal és minden kérdésedre választ adunk!

Tovább az ajánlatkéréshez

Holoszoba VR & Gamer Tech kölcsönzés

Keress minket bizalommal!

Kövess minket!